Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Program Cellulite OFF, Super Body ON!

Program Cellulite OFF, Super Body ON!

Coapse tonificate, abdomen puternic si piele intinsa, fara celulita reprezinta dezideratul tuturor femeilor! Mai ales la inceput de vara, nu-i asa?
Ți-am pregătit un program remarcabil care combină 3 tipuri de terapii cu scopul de avea rezultate ca:
tonifierea zonelor dorite: abdomen, coapse, picioare, mâini
diminuarea coniderabilă a celulitei
detoxifierea si eliminarea retenției de apă
scăderea în centimetri în zonele dorite

Programul cuprinde:

5 Masaje Anticelulitice
+
5 Sesiuni Tunel Infrared petnru detoxifiere
, drenaj limfatic si reducere centimetri

+
5 Sesiuni Electrostimulare musculară
pentru tonifierea zonelor dorite

cu
790 RON
(redus de la 1750 lei)

Rezervă acum

Ce reprezinta aceste tratamente si ce vei obtine in urma tratamentelor din acest pachet?

Ce reprezinta Masajul Anitcelulitic?
Masajul “Say NO to Cellulite” imbunatateste circulatia sangelui si a limfei si ajuta la umplerea tesuturilor cu oxigen. Cremele folosite in cadrul acestui masaj au puternic efect aniticelulitic si ajuta la spargerea si elimnarea celulelor grase.

Ce beneficii are Masajul Anitcelulitic?

Este extrem de benefic pentru diminuarea si eliminarea a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil inca de la primele sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de ‘coaja de portocala’, fiind un tratament local, care, impreuna cu o alimentatie corespunzatoare si miscare, are efecte extraordinare si pe termen lung. Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela ca stimuleaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa retinuta in tesuturi este o alta problema rezolvata prin acest tip de masaj.

Ce reprezintă acest tratament?

Radiația infraroșie de undă lungă (care este similară cu razele soarelui) pătrunde adânc în tegument și acolo are și efectul vindecător.
Temperatura la care ajunge tunelul este de 60-70 grade, o temperatură acceptabilă pentru organism dar care produce o transpirație abudentă. În dercursul vietii, corpul depozitează o cantitate substanțială de toxine și metale grele, imposibil de eliminat prin procese naturale organismului. Cu ajutorul razelor infraroșii (care ajung în profunzime), substanțele nocive sunt efectiv împinse afară din organism, prin pori. În timpul unei sesiuni de saună se elimină în mare parte doar apa reținută în organism și doar maxim 15% grasimi + toxine, dar în cazul tunelului se elimină până la 70-75% apă și 25-30% din grăsimi, metale grele sau substanțe nocive. Vasele de sange se dilată, circulația sângelui este stimulată, irigarea cu sânge se mărește, metabolismul este accelerat.

Ce beneficii are tratamentul cu Tunel Infrared?

Tratamentul corporal efectuat la tunel ajuta la eliminarea stratului adipos si a celulitei, la eliminarea substantelor nocive si a metalelor grele. De asemenea, ajuta la tratarea afectiunilor ovariene; accelereaza metabolismul, creste nivelul oxigenului din organism, prevenind imbatranirea; imbunatateste aspectul pielii si previne si trateaza durerile musculare, articulare.

Ce reprezintă acest tratament?

Electrostimularea (sau EMS) este tehnologia care provoaca o serie de contractii musculare prin aplicarea pe corp a unor impulsuri electrice de intensitate redusa. Este documentat stiintific faptul ca electrostimularea cauzeaza adaptarea (antrenarea) fibrelor musculare pe termen lung. In prezent electrostimularea este utilizata atat ca un mijloc de antrenament, cat si ca unul terapeutic.

Ce beneficii are tratamentul cu Electrostimulare musculară?

Electrostimularea are efecte benefice, mai ales daca e folosita impreuna cu alte tehnici de slabire, dieta fara excese si, in special, daca ea se adauga exercitiului fizic clasic.
De asemenea, ofera posibilitatea de a intari musculatura si de a o lucra intens, fara a depune si efortul echivalent pentru astfel de rezultate, intr-o sala de sport;
Mai mult, ajuta in tratamentul anumitor probleme specifice fara tratament medical: picioare grele, lumbago, hipertensiune musculara sau lombara; Amelioreaza anumite probleme articulare prin lucrarea muschilor din zona respectiva, fara a solicita articulatiile, asa cum s-ar intampla in cazul unui exercitiu fizic propriu-zis.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 55% DISCOUNT

Pret vechi: 1750 RON(-55%)

Pret promo: 790 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii