lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Prietenia se răsplătește la Centrul Fericirii! | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Prietenia se răsplătește la Centrul Fericirii!

Prietenia se răsplătește la Centrul Fericirii!

Primești înapoi până la 100 lei puncte REDUCERE atunci când folosești codul unic primit de la prietena ta!

Profită de o vară plină de fericire și reduceri la primul centru de wellbeing și transformare din România - Centrul Fericirii!

Cum funcționează?

  1. Completează formularul cu datele de contact pentru a fi contactat/ă de un operator al Centrului Fericirii
  2. Programează prima ta întâlnire cu un specialist al centrului, care îți va face o evaluare și îți va recomanda cea mai bună soluție de a-ți atinge obiectivele
  3. Primești până la 100 lei puncte REDUCERE folosind codul primit de la prietena ta pentru serviciile achiziționate la Centrul Fericirii

Ce-ți dorești să îmbunătățești în viața ta?

La Centrul Fericirii ți-am pregătit un mediu profesionist, de educație și transformare personală, prin care te susținem să-ți îndeplinești obiectivele.

Happy Specialists – Servicii de coaching, estetică medicală, kinetoterapie, nutriție, psihologie/ psihoterapie, make-up

Happy Wellness – Estetică facială, masaj, remodelare corporală

Happy Workout – Sală de antrenament și programe cu antrenor personal

Happy Programs – Programe integrative care abordează transformarea corp-minte-emoții

Intră și tu în Clubul Fericirii și bucură-te de această vară plină de energie, cu un corp tonifiat, o minte echilibrată și o atitudine pozitivă.

Fă-ți un cadou și vino să stai de vorbă cu specialiștii noștri care îți vor recomanda un program personalizat pentru ca tu să-ți atingi obiectivele și să le menții.

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale personale si codul unic primit de la prietena ta pentru beneficia de reducere:

Contact

Telefon:0313330320

Adresa: Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

De ce sa alegi Centrul Fericirii?

Echipa profesionista

La Centrul Fericirii punem mare pret pe dezvoltarea continua a echipei de specialisti. Vei intalni aici cei mai bine pregatiti terapeuti, esteticieni, kinetoterapeuti sau maseuri.

Tehnologie de ultima generatie

Investim constant in cea mai performanta aparatura, cu efecte vizibile in cel mai scurt timp. Toate aparate sunt certificate medical, stimuland procese naturale si sanatoase ale organismului, pentru atingerea rezultatelor dorite.

Mediu placut si relaxat

Facem toate eforturile pentru a crea o atmosfera in tandem cu serviciile noastre. Salile de tratament sunt special amenajate de designeri din doemniul wellness pentru a te simti excelent, iar aromaterapia completeaza acest cadru.

Persoane publice care au colaborat cu Centrului Fericirii

Horia Brenciu

Inna

Horia Tecau

Adelina Pestritu

Dorian Popa

Eugenia Serban

Testimoniale

Poti sa ai rezultate daca te tii de tratamente saptamanal si daca iti doresti cu adevarat sa iti schimbi aspectul interior si exterior. La mine functioneaza bine si sunt fericita in fiecare zi ca nu am lasat timpul sa isi intre in drepturi peste corpul meu

Gabriela Simion, Blogger

O sa incep prin a va spune ca cei de la Centrul Fericirii sunt o echipa mereu amabilia si gata sa raspunda la intrebari cu profesionalism. Pentru mine vizitele la centru reprezinta un moment de relaxare si am incercat sa merg de doua ori pe saptamana pentru rezultate vizibile mai rapid.

Sandra Stoicovici, blogger

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii