lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Life Care | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Life Care

life-care

Life Care® este astazi cea mai mare companie de Vanzari Directe din Romania orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane, cumuland vanzari de peste 100 de milioane de $!

  • A demarat miscarea BIO din Romania, fiind cei care am definit pentru prima data pe Wikipedia Romania termenul “BIO”, care era inexistent la acea data.
  • Fiind implicati in numeroase activitati de responsabilitate sociala, Life Care a fost nominalizata de “CSR Revolution” in topul celor mai responsabile 30 companii din Romania.
  • Camera de Comert a Romaniei a recunoscut performantele Life Care acordand in mod repetat “Locul 1” - in sectiunea companii mici si mijlocii.
  • Life Care a fost desemnata de prestigioasa revista internationala “Direct Selling News” ca “Europe’s No1 Bio Opportunity”
  • Numeroase publicatii, precum Forbes, Capital, Money Channel, Biz, Wall-Street si altele au detaliat activitatea noastra, recunoscand eficienta sistemului nostru de distribuite care “a intors inapoi” echipei de distributie bani si beneficii de peste 50 de milioane de $.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii