lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Pampered To Perfection Bride | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Pampered To Perfection Bride

Pampered To Perfection Bride

Strălucește ca o vedetă în cea mai importantă zi din viața ta! Nu ai cum să refuzi acest pachet special conceput pentru viitoarele mirese. Centrul Fericirii te ajută să radiezi din cap până în picioare în cel mai scurt timp cu un program integrat de beauty si sport!

Pachetul contine:
6 sesiuni de Antrenament Fitness
3 Sesiuni Tratament Dermocell
3 Sesiuni Tratament Velashape 2
2 Tratamente Faciale Oxigen Hiperbaric + Klapp
2 Sesiuni Presoterpie

cu
1536 RON
(reducere 40 % - de la 2560 lei)

Rezervă acum

Ce reprezinta aceste tratamente si ce vei obtine in urma tratamentelor din acest pachet?

Ce reprezintă tratamentul DermoCell™?

Aparatul Dermocell folosește metoda non-invazivă și non-agresivă a aspirației continue pentru un efect rapid și de lungă durată, impiedicând ulterior reformarea nodulilor celulitici. Rezultatele excepționale se datorează acțiunii celor două elemente principale ale Dermocell-ului: sistemul de vacuum și capătul de tratament (Key-Modulul). Capătul de tratament are două role mobile care acționează linear și perpendicular pe zona tratată, imprimând mișcări succesive de rulare-palpare cu flux constant și continuu de aspirație. Mișcarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens și profund prin frământarea țesutului subcutanat, obținându-se o îmbunătățire cu 200% a circulației sangvine și limfatice.

Beneficiile tratamentului DermoCell™

DermoCell™ ajută la tratarea tuturor stadiilor celulitei datorită masajului transdermic mecanizat, combinat cu vacuum.  De asemenea, elimină edemele și defibrozează țesuturile, ceea ce conduce la scăderea în centimetri. Mai mult decât atât, mărește elasticitatea, fermitatea și flexibilitatea pielii, redându-i luminozitatea și conturul inițial.

Ce reprezintă tratamentul VelaShape II?

VelaShape II acționează asupra zonelor cu probleme cu o putere crescută a radiofrecvenței și infraroșului, iar alături de vacuum și masajul cu role mecanice oferă pacienților rezultate rapide. Aplicatoarele speciale cu care este prevăzut permit o penetrare mai bună a radiofrecvenței și a infraroșului în derm, Radiofrecvența și infraroșul încălzesc dermul și produc o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, provocând o stimulare a fibrelor de colagen și elastină, precum și sintetizarea altora noi.

Beneficiile tratamentului VelaShape II

VelaShape II distruge celulita, lăsându-ți pielea cu un efect tonifiat și ferm. În plus, acesta accelerează drenajul limfatic, îmbunătăţește circulaţia sanguină locală şi stimulează metabolismul local, aducând în organism un flux crescut de oxigen şi nutrienţi.

Ce reprezinta Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric?

Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimentează direct, din exterior și fără ace medicale necesarul de oxigen al dermului. Oxigenul hiperbaric se infuzează concomitent cu substanțe medicale active ce pătrund până în cel mai profund strat al pielii. Se foloseste un aparat, conceput inițial pentru uz medical, ce are capacitatea de a absorbi oxigenul din aer (de puritate 20%) și a-l transforma, cu ajutorul unor filtre osmotice, în oxigen de puritate 90%. Acest oxigen de înaltă puritate iese printr-un tub la presiune constanta din aparat, într-un aerograf.

Beneficiile Tratamentului cu Oxigen Hiperbaric

Pielea se hidratează, capată prospețime, devine mai fermă. În timpul acestui proces, se stimulează și producerea de colagen și elastină, se distrug radicalii liberi care îmbătrânesc pielea, iar efectele se văd instant. Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric este una dintre cele mai renumite metode de reîntinerire preferat de vedetele de la Hollywood pentru rezultatele rapide și de durată.

Ce reprezinta Presoterapia?

Presoterapia este o metoda care se bazeaza pe o tehnica de presare a anumitor puncte de pe corp cu ajutorul unui costum special care prezinta sase camere. Aceste zone se umfla separat, fiecare in parte, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchii, zona fesiera, abdomenul si bratele). Nu este recomandata persoanelor claustrofobe, datorita efectului de presare care este puternic, dar reglabil.

Ce beneficii are tratamentul  cu Presoterapie?

Presoterapia detoxifica organismul. In timp ce pacientul este supus procedurii de presoterapie, substantele toxice si fluidele in exces din organism sunt determinate sa fie eliminate prin transpiratie si, ulterior, prin urina. De asemenea, este o metoda excelenta de reducere a celulitei  datorita faptului ca stimuleaza dizolvarea celulelor grase din tesutul adipos subcutanat al pielii. Mai mult decat atat, aceasta metoda subtiaza pielea, o face mai fina si mai catifelata.

Presoterapia este o procedura ideala pentru pacientii care doresc sa slabeasca in circumferinta (in centimetri)

Pe langa toate beneficiile mentionate mai sus, presoterapia este, de asemenea, o metoda excelenta de relaxare a corpului fizic si, totodata, a creierului. Datorita faptului că stimuleaza circulatia sangelui, celulele sunt mai bine oxigenate, organismul se simte mai odihnit iar creierul devine mai relaxat.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 40% DISCOUNT

Pret vechi: 2560 RON(-40%)

Pret promo: 1536 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii