Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Program Glowing Skin is the new Beauty

Program Glowing Skin is the new Beauty

Pielea luminoasă, curată și întinsă chiar există! Nu doar Madonna o poate avea, ci și tu! Noi am testat Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric cu produsel KLAPP cu peste 100 de clienți în Centrul Fericirii iar rezultatele sunt remarcabile:
pielea întinsă și fermă
tenul curat și luminos

Programul cuprinde:

Porgramul de tratamente faciale “Glowing Skin is the new Beauty” cuprinde:
3 Tratamente cu Oxigen Hiperbaric, tratamentul preferat al Madonnei cu produse profesionale premiate international KLAPP.

cu
891 RON
(redus de la 1620 lei)

Rezervă acum

Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric cu produse profesionale KLAPP

Oxy Plus este un aparat ce efectuează un tratament cu oxigen hiperbaric de 98%, ceea ce duce la rezultate fabuloase inca de la prima sedință. Acest tratament se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) cu ajutorul unor filtre speciale, în oxigen de puritate 98%. Opțional, îmbogățindu-l cu seruri cu substanțe active (molecule extrem de mici), bulele de oxigen sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele si impinse în profunzimea dermului. Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea si îmbunătățirea respiratiei celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime, iar nutriția celulelor este mărita de 6 ori.

Combinat cu produsele profesionale de la KLAPP, în funcție de nevoile fiecărei personae, tratamentul cu oxigen hyperbaric are rezultate de excepție pentru revitalizare, vitalitate, antiacneic, rejuvenare, lifting si antiage.

Pași:

  • Demachiere
  • Tonifiere
  • Peeling/exfoliant
  • Cocktail serumuri
  • Oxy plus
  • Sinergie multivitamine
  • Masaj facial
  • Crema de final

Beneficii:

Tratamentul cu Oxigen recomandat și folosit de Madonna ajută la diminuarea ridurilor, având efect de lifting. Reduce cicatricile superficiale și uniformizează tenul, elimină acneea, conferă luminozitate și tonicitate tenului. De asemenea, ajută la reducerea petelor și la atenuarea vergeturilor, conferind suplețe tegumentară. Mai mult, ajută la eliminarea cuperozei și la eliminarea pungilor de sub ochi.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 45% DISCOUNT

Pret vechi: 1620 RON(-45%)

Pret promo: 891 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii