lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Firm & Relax Body Package | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Firm & Relax Body Package

Firm & Relax Body Package

Relaxare și slăbire în același timp? Nu este un vis! La Centrul Fericirii scapi de celulită și de centimetrii în plus într-un mod foarte plăcut! Experiența echipei și sutele de clienți fericiți stau mărturie rezultatelor garantate pe care ți le vor aduce masajul anticelulitic și tehnologia numărul 1 în reducerea grăsimii – Velashape.

Pachetul conține:

4 Masaje Anticelulitice
+
2 ședință de tratament cu Vellashape II 

Pret vechi: 1460 RON(-40%)

Pret promo: 876 RON

 

Rezervă acum

Ce reprezintă masajul anticelulitic?

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid și vizibil, după numai câteva ședințe efectuate intensiv. Acest tip de masaj include acțiuni mecanice și reflexe (presiune, frecare, presare, vibrație) asupra țesutului în zonele afectate de depunerile de celulită. Manevrele se bazează pe mișcări viguroase, de intensitate variabilă.

Beneficiile masajului anticelulitic

Masajul anticelulitic remodelează aspectul țesutului adipos și diminuează celulita, până la dispariția ei. Ajută la spargerea și eliminarea micro și macro nodulilor celulitici, ajutând la micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției stratului adipos. De asemenea, stimulează și îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce duce la reducerea și eliminarea depunerilor grase în timp.

Ce reprezintă tratamentul VelaShape II?

VelaShape II acționează asupra zonelor cu probleme cu o putere crescută a radiofrecvenței și infraroșului, iar alături de vacuum și masajul cu role mecanice oferă pacienților rezultate rapide. Aplicatoarele speciale cu care este prevăzut permit o penetrare mai bună a radiofrecvenței și a infraroșului în derm, Radiofrecvența și infraroșul încălzesc dermul și produc o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, provocând o stimulare a fibrelor de colagen și elastină, precum și sintetizarea altora noi.

Beneficiile tratamentului VelaShape II

VelaShape II distruge celulita, lăsându-ți pielea cu un efect tonifiat și ferm. În plus, acesta accelerează drenajul limfatic, îmbunătăţește circulaţia sanguină locală şi stimulează metabolismul local, aducând în organism un flux crescut de oxigen şi nutrienţi.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 40% DISCOUNT

Pret vechi: 1460 RON(-40%)

Pret promo: 876 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii