lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Fight for your perfect body! | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Fight for your perfect body!

Fight for your perfect body!

Lupta pentru un corp perfect, pregatit pentru plaja in doar 120 de minute! In doar 2 ore vei avea rezultate vizibile si uimitoare cu ajuorul super pachetului pe care l-am testat si ti-l recomandam si tie. Scapa de centimetrii in plus si uita de vergeturi, piele lasata si depozite de grasime! Pentru a te convinge de rezultate, vei beneficia de masuratori inainte si dupa tratament!


1 tratament BTL Exilis Elite corporal ( 1 zona)
+
1 masaj anticelulitic 50’

cu
500 lei (reducere de la 680 Lei)

Rezervă acum

Detalii pachet:

BTL Exilis Elite este tratamentul de care ai nevoie daca vrei sa reduci depozitele de grasime, vergeturile sau pielea lasata. Beneficiaza de un sistem COMPLET prin aceasta procedura rapida, sigura si fara durere, intr-un sigur tratament!

Indicatii:

Elimina depozitele de grasime nedorite;
Trateaza vergeturile;
Elimina surplusul de piele nedorit;
Tratament fara durere;
Rezultate pe termen lung;
Remodelare corporala;
Atenuarea cicatricilor postoperatorii.

Imbunatateste circulatia sangelui si a limfei si ajuta la umplerea tesuturilor cu oxigen. Cremele folosite in cadrul acestui masaj au puternic efect aniticelulitic si ajuta la spargerea si eliminarea celulelor grase.

Beneficii:

Este extrem de benefic pentru diminuarea si eliminarea a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil inca de la primele sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de ‘coaja de portocala’, fiind un tratament local, care, impreuna cu o alimentatie corespunzatoare si miscare, are efecte extraordinare si pe termen lung. Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela ca stimuleaza sistemul limfatic si ajuta la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa retinuta in tesuturi este o alta problema rezolvata prin acest tip de masaj.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de Pachetul promo cu 26% DISCOUNT

Pret intreg: 680 RON (-26%)

Pret promo: 500 RON

[contact-form-7 404 "Not Found"]

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii