Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Red Carpet Beauty

Fast Reshape for Red Carpet

Pășește ca un star pe covorul roșu la petrecerile iernii! Ți-am pregătit un răsfăț demn de o vedetă așa că bucură-te de 50% reducere pentru un pachet de tratamente ce înglobează repunerea rapidă în formă, relaxarea și tonifierea corpului.

2 Tratament Tunel Infrared - detoxifiere, stimularea metabolismului și scădere în centimentri

2 tratamente VELASHAPE™ II o zonă – remodelează corpul și îmbunătește textura pielii, elimină celulita.

2 ședințe Masaj de relaxare sau anticelulitic – relaxează, stimulează sistemul limfatic și elimină toxinele

Preț de bază 1680 ron (-50%)
Preț final 840 ron

Rezervă acum

Tratamentul VelaShape™ II este cel mai performant tratament din lume pentru remodelare corporala noninvziva, cu rezultate uimitoare de la primul tratament.  El reprezintă soluția ideală pentru tine daca iti doresti un corp de invidiat, fara interventii chirurgicale. Tratamentul elimină celulita și previne apariția acesteia, imbunătățind aspectul pielii și tratând pielea flască. Tratamentul oferă rezultate fara precedent întrucât combină 4 tratamente simultan: radiofrecvența bipolară, infrarosu, vacuum pulsat și masajul cu role mecanice.

Masajul redă vitalitatea organismului și ajută la detensionarea musculară. De asemenea, stimulează drenajul limfatic si circulația.  Terapia prin masaj presupune mânuirea masei musculare, dar și a țesuturilor conjunctive, a tendoanelor și ligamentelor cu scopul detensionării acestora, dar și a îmbunătățirii aspectului pielii.

Tunelul Infrared ajută la eliminarea stratului adipos și a celulitei, la eliminarea substanțelor nocive și a metalelor grele. De asemenea accelerează metabolismul, crește nivelul oxigenului din organism prevenind îmbătrânirea, îmbunătățește aspectul pielii și previne si ameliorează durerile musculare, articulare.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 50% DISCOUNT

Pret vechi: 1680 RON(-50%)

Pret promo: 840 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii