lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Program Extreme Reshape & No Cellulite | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Program Extreme Reshape & No Cellulite

Program Extreme Reshape & No Cellulite

Vara aceasta poarta fara griji costumul de baie, fara sa-ti mai ascunzi celulita. Ai acum cea mai imbatabila arma petnru reconturarea coprului si impotriva celulitei! Rezultate sunt imediate si garantate!

Dupa o experienta cu peste 2000 clienti care au trecut pragul Centrului Fericirii, am conceput Programul “Extreme Reshape & Contour & No Cellulite” special pentru a te sustine in obiectivul de a arata asa cum iti doresti cuprinde:

4 Sesiuni Dermocell, cu experienta de peste 20 de ani in tratarea celulitei cu succes
+
1 sesiune de tratamente VelaShape ™ III
pentru o zona mare: coapse interior si coapse posterior sau abdomen si flancuri cu rezultate remarcabile de la prima sedinta

cu
755 RON
(redus de la 1510 lei)

Rezervă acum

Ce reprezinta aceste tratamente si ce vei obtine in urma tratamentelor din acest pachet?

Ce reprezinta tratamentul DermoCell™?

Tratamentul endermologic cu DermoCell™ este o terapie cu un puternic efect anticelulitic, constand in utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum. Inventat acum 20 de ani, in Franta, tratamentul de endermologie ramane unul dintre cele mai eficiente proceduri in tratarea celulitei si remodelarii corporale din lume, concurand foarte bine cu procedurile chirurgiei estetice.

Aparatul Dermocell foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior reformarea nodulilor celulitici. Rezultatele exceptionale se datorează actiunii celor doua elemente principale ale Dermocell-ului: sistemul de vacuum si capatul de tratament (Key-Modulul) maseaza tesutul in profunzime realizand masajul transdermic vacuumat. Capatul de tratament are doua role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Miscarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens si profund prin framantarea tesutului subcutanat, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sangvine si limfatice.

Beneficiile tratamentului DermoCell™

DermoCell™ ajuta la tratarea tuturor stadiilor celulitei datorita masajului transdermic mecanizat, combinat cu vacuum.  De asemenea, elimina edemele si defibrozeaza tesuturile, ceea ce conduce la scaderea in centimetri. Vacuumul exercitat stimuleaza circulatia limfo-venoasa, iar prin stimularea microcirculatiei locale se reface tesutul atrofiat si se imbunatateste tonusul. Datorita sistemului circulator imbunatatit, se creeaza un efect de lipoliza la nivelul tesutului subcutanat, iar acizii grasi sunt eliminati prin urina.

Mai mult, mareste elasticitatea, fermitatea si flexibilitatea pielii, redandu-i luminozitatea si conturul initial. Reduce senzatia de picioare grele si favorizeaza tranzitul si previne

1.Ce reprezinta tratamentul VelaShape™ III?

VelaShape™ III reprezintă tehnologia cea mai performană pentru remodelarea corporală și tratarea celulitei. VelaShape III este un produs al Syneron Candela -liderul mondial în estetică şi aparatură medicală laser cu propria sa tehnologie patentată, Elos.

VelaShape™ III , echipamentul nr. 1 în lume în tratarea celulitei

VelaShape™ III reprezintă tehnologia cea mai performană pentru remodelarea corporală și tratarea celulitei. VelaShape III este un produs al Syneron Candela -liderul mondial în estetică şi aparatură medicală laser cu propria sa tehnologie patentată, Elos.
VelaShape™ III se prezintă ca un aparat care are la bază o tehnologie de excepție, fiind non-invaziv. VelaShape™ III ofera un tratament unic, cu rezultate vizibile imediat.

Experienta vasta a Syneron Candela si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape™ III.

2. Pe ce tehnologie se bazeaza VelaShape™ III ?

Pe baza tehnologiei patentate Syneron - elōs - VelaShape™ III combina:

 1. IR (infrarosu )
 2. RF bipolara (radiofrecventa)
 3. Vacuumul pentru a trata precis si eficient tesutul.

3.  Cum functioneaza VelaShape™ III ?

Lumina infrarosie (IR) incalzeste tesutul pana la 3mm adancime apoi radiofrecventa bipolara (RF) incalzeste pana la 20 mm in adancime iar vacuumul asigura livrarea exacta a energiei. Manipularea mecanica imbunatateste drenajul limfatic si diminueaza celulita.

4. Ce vei experimenta in cadrul tratementelor VelaShape™ III?

 • Un tratament scurt cu rezultate excelente
 • Slabire in cm inca de la prima sedinta
 • Fara timp de recuperare si disconfort
 • Grad de satisfactie ridicat

5. Ce rezultate vei avea în urma tratamentului cu VelaShape™ III ?

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape III este cel mai performant echipament non-invaziv de remodelare corporala din lume. VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor

a. Diminuarea considerabilă a celulitei. Radiofrecvența:Arma revoluționară eficace, radiofrecvența încălzește dermul, produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor provocând o stimulare a fibrelor de colagen și elastină. Această reacție stimulează o retracție optimă și o restructurare/remodelare a pielii. Vacuum pulsat – Mobilizarea obținută prin vacuum îmbunătățește fluxul sanguin și limfatic, favorizează eliminarea reziduurilor și ajută la dezlipirea țesuturilor cutanate și subcutanate, pentru a obține rezultate eficiente. Infraroșu (IR)– elimină rezistența pielii la curentul electric. Stimulează metabolismul, activitatea celulară și resorbția edemelor, aducând mai mult oxigen și un schimb celular îmbunătățit. Rolele mecanice spiralate –permit realizarea unui tratament blând și agreabil. Rezultatul imediat este îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajului limfatic și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase și astfel se reduce stratul de grăsime si a aspectului atat de nedorit al celulitei.

b.Reducerea grăsimii corporale:În urma studiilor clinice, după 3-4 şedinţe, au fost înregistrate diminuări remarcabile ale ţesutului adipos din zona abdominală, de la 0,8+/-2.3 cm, 1.8 +/- 2.0 cm până la 2.6 +/- 1.0 cm.

După două săptămâni de la prima şedinţă, a fost înregistrată o diminuare a ţesutului adipos cu 1,5 cm în talie, 1,7 cm în zona abdominală şi cu 2 cm pe şolduri. În plus, pe toată perioada studiului, pacienţii nu au reclamat efecte secundare.

c. Îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii.Conform aceloraşi studii, pacienţii au constatat o îmbunătăţire majoră a aspectului pielii

6. De ce VelaShape™ III fata de alte proceduri de remodelare corporala?

 • Cea mai eficienta tehnologie demonstata prin studii clinice
 • 4 tehnologii activate simultan, de neegalat cu un alt aparat
 • Rezultate obţinute mult mai rapid
 • Cea mai sigură, rapidă şi eficientă metodă de remodelare corporal
 • 000 de tratamente efectuate zilnic
 • Peste 40 de studii clinice publicate
 • Peste 5 milioane de pacienţi trataţi la nivel mondial
 • Rezultate vizibile după prima şedinţă
 • Eficient pentru toate tipurile de piele

Combinarea IR, cu vacuum si RF incalzeste in profunzime celulele grase (adipocitele), tesutul inconjurator si fibrele de colagen. Designul optim al electrozilor si aplicarea vacuumului permite penetrarea mai rapida si profunda a caldurii in piele. Astfel, se stimuleaza circulatia, drenajul limfatic, metabolismul celular si depozitarea de colagen. Se intensifica si activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara. Rezultatul: reducerea laxitatii pielii, volumului si imbunatatirea generala a aspectului pielii

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 50% DISCOUNT

Pret vechi: 1510 RON(-50%)

Pret promo: 755 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii