lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Fall for fashion lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Fall for fashion


Fall for fashion

Data:02/11/2016 , 7:00 pm - 9:00 pm
Nr.Locuri: 15
Locatie: Centrul Fericirii Bucuresti – Nicolae Caramfil,Strada Nicolae Caramfil, nr. 87, etaj 1, sector 1,Bucuresti
Pret bilet: 0,00lei
Date contact: 0728447744,miruna@centrulfericiriibucuresti.ro

Detaliile evenimentului:

Într-o lume în care ne rămâne prea puţin timp pentru cumpărăturile destinate sufletului nostru, pentru modă, pentru acumularea de informaţie de modă, într-o lume în care ne pierdem în multitudinea de idei şi concepte, fără a avea repere concrete avem nevoie de orientare şi sfaturi pertinente.

Stilul se învaţă, se dobândeşte, se clădeşte ca o informaţie în permanentă evoluţie, pentru ca la final să ne definească, să putem purta noi hainele şi niciodată ele pe noi.
Aşa a luat naştere conceptul Fall for Fashion – Workshop de stil personal: pasiune, personalitate, stil şi informaţie.

Laura Lazăr şi Cătălina Vornica, designer şi respectiv consultant de stil, duo-ul dinamic din spatele conceptului, au început acest proiect din dorinţa de a aduce bucuria frumosului în viaţă celor care li se adresează. Laura şi Cătălina au o exprerienta vastă în domeniul modei şi styling, lucrând că stilişti pentru reviste glossy de referinţă precum Cosmopolitan şi Joy Magazine, cât şi pentru cliente personale care au ales să colaboreze cu ele.

Fall for Fashion este un workshop interactiv, la care participantele sunt invitate să se descopere pe sine, să înveţe să se pună în valoare şi să îşi desăvârşească stilul personal. Aflăm care sunt tendinţele sezonului şi cum le alegem pe acelea care ne flatează fizionomia, piesele cheie pe care trebuie să le avem în garderoba, acele piese versatile pe baza cărora putem construi nenumărate ţinute indiferent de sezon. De asemenea, în urmă analizei de culoare descoperim în ce tipologie cromatică ne încadrăm şi culorile care ne pun în evidenţă, precum şi multe alte repere şi trucuri de stil vestimentar.
Avem nevoie de stil, de frumos, de evoluţie pentru că look-ul nostru vorbeşte despre noi şi spune acea poveste pe care ceilalţi o parcurg dintr-o privire. De ce să nu avem o poveste care ne prezintă şi ne reprezintă aşa cum merităm?

Taxă de participare: 50 lei
*clienții Centrului Fericirii beneficiază de gratuitate, în limita locurilor disponibile.
Pentru înscrieri și confirmarea înscrierii vă rugăm sunați la: 0773 832 068 sau trimiteți-ne mail la contact@centrulfericiriibucuresti.ro


Bookings are closed for this event.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii