lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Program Evaluare 360 | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Program Evaluare 360

Ti-am pregatit un cadou deosebit pentru inceput de 2018!

Draga noastra,

In 2018, ti-ai promis sa devii cea mai buna varianta a ta, asa ca incepe de astazi sa lucrezi la asta!  

Esti pregatita pentru un an nou plin de provocari si satisfactii?
Noi suntem aici sa te sustinem!

Ca sa ajungi cea mai buna varianta a ta, ai nevoie de consiliere pe toate planurile vietii: fizic, emotional, profesional etc. Noi te ajutam sa vezi unde te afli, cu o Evaluare integrativa 360 grade!

Evaluare integrativa 360

Vezi care e starea actuala a sanatatii tale. Evaluarea integrativa isi propune o abordare 360 a ta si a corpului tau.

Preț inițial: 120 lei

Preț PROMO: 0 Lei

 Rezervă

Pentru a rezerva cadoul completează formularul de rezervare.

Programeaza o Evaluare 360

* După completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a îți confirma rezervarea.

Programari telefonice la numarul:

0773832068

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Ce spun clienții nostri

În urmă cu o lună am pășit în Centru Fericirii. Mă mutasem de curând în zonă și investigam diverse alternative care să mă aducă pe calea cea bună, cu rezultate vizibile pentru corpul meu. În cadrul acestui centru am avut plăcerea să constat că nu se focusau numai pe aspectul fizic, ci și pe latura psihică și emoțională a ființei umane. Am ales împreună cu specialistul programul integrativ Slim & Happy. Cea mai bună decizie! Acum slăbesc vâzând cu ochii (3 kilograme) și în același timp sunt fericită (de cele mai multe ori procesul de slăbire te consumă din toate punctele de vedere). Cool, nu?

Gabriela S. 36 ani

Într-o zi, am văzut pe Facebook o postare despre Centrul Fericirii. Bineînțeles că numele mi-a atras instant atenția. Suna fix a un loc în care mi-ar plăcea să merg, chiar dacă nu știam înca despre ce este vorba acolo.Am făcut o programare chiar a doua zi și ce mi-a plăcut cel mai mult când am ajuns aici, a fost zâmbetul maaare cu care am fost întâmpinată! Toată lumea zâmbește din suflet aici. Apoi am fost preluată de un specialist, care m-a întrebat care sunt obiectivele mele și mi-a făcut niște măsuratori cu un analizator corporal foarte performant. Ținând cont de acestea mi-a făcut o schemă personalizată de tratament. După o lună sunt foarte fericită, ca mi-a scăzut masa grasă cu aproape două procente, mi-a crescut masa musculară cu 1,5 kilograme și am pierdut 4 centrimetri în talie!

Sînziana I. 29 ani

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii