lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Shruti Kaushal | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Shruti Kaushal

Cine este Shruti Kaushal, medicul nostru estetician?

S-a nascut in India si a absolvit “High school in medical subjects C.B.S.E” din New Delhi. Provenita dintr-o familie cu educatie medicala si manata de pasiunea pentru medicina, Shruti a ales Romania pentru studiile universitare si in 2005 devine Doctor in Medicina, dupa terminarea Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara ca sefa de promotie.
In prezent, Shruti este medic primar si lucreaza la Brol Medical Center, cea mai mare clinica de chirurgie estetica din Vestul Romaniei.
Pregatirea profesionala o recomanda pe Shruti ca fiind in topul celor mai pregatiti esteticieni din Romania, indrumatorul ei fiind profesorul doctor Tiberiu Bratu, unul dintre cei mai renumiti chirurgi plasticieni din tara, cu care lucreaza si in prezent. Printre realizarile ei, se mai numara si trainingul facut la Villa Bella Clinic din Salò, Italia, a celebrului chirurg plastician Giovanni Botti.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii