Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Campanie New & Glowing Face

New & Glowing Face

Destinat regenerării și revitalizării tenului, atenuării şi întârzierii apariţiei ridurilor, pachetul „New & Glowing Face” este ideal după un concediu petrecut în razele puternice ale soarelui. Redă-i pielii elasticitatea de care are nevoie!

Pachetul conține:
• 1 sesiune Terapie Vampir PRP
• 1 sesiune terapie cu Oxigen Hiperbaric

Tehnica Vampir sau PRP (Platelet Rich Plasma), denumită în termeni medicali terapia de îmbogățire a plasmei cu trombocite este o metodă veche folosită în medicină, însă relativ nouă în domeniul esteticii medicale. Această tehnică este folosită cu foarte mult succes pentru reîntinerirea tenului, pentru tratarea ridurilor și a dermului îmbătrânit și presupune recoltarea sângelui pacientei, centrifugarea și reînjectarea acestuia în locurile unde este nevoie.

Terapia cu oxigen Hiperbaric se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) cu ajutorul unor filtre speciale, în oxigen de puritate 98%. Îmbogățindu-l cu seruri cu substanțe active (molecule extrem de mici), bulele de oxigen sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele si impinse în profunzimea dermului. Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea si îmbunătățirea respiratiei celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime, iar nutriția celulelor este mărita de 6 ori.

Rezervă acum

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 50% DISCOUNT

Pret vechi: 1980 RON(-50%)

Pret promo: 990 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii