Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Campanie “Fa-ti un cadou de toamna”

Esti Femeia de 10!

Esti mama, sotie, femeie de cariera si mult mai mult de-atat. Ti-ai demonstrat in atatea situatii ca esti puternica si de multe ori te-ai intrebat daca ai puteri de super eroina.

Septembrie a trecut, a venit luna in care te pui pe primul loc si incepi sa rasfeti.

Stim ca in fiecare zi meriti un trofeu si, de aceea, la Centrul Fericirii te asteptam cu atentii special gandite pentru mame, sotii, fiice, femei puternice!

Am creat pentru tine un pachet pe care scrie RASFAT. E ceva ce ar trebui sa devina un obicei, chiar daca de multe ori uiti sa te bucuri de micile placeri care ti se cuvin.

Pachetul contine urmatoarele:

✔ 2 tratamente Oxigen Hiperbaric;

✔ 6 sesiuni Dermocell

✔ 2 Tratamente Eximia 1 zona (coapse sau abdomen)

✔ 2 sesiuni Presoterapie;

 

Rezervă acum

Detalii pachet:

OXY PLUS este ultima generatie de echipamente profesionale de reintinerire faciala, care ofera rezultate fabuloase in rejuvenarea faciala. Cu varsta, vasele sanguine se subtiaza, grupele de colagen si elastina se consuma si musculatura isi pierde din tonicitate si rezistenta. OXY PLUS restabileste elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea tenului.

Tratamentul endermologic cu Dermocell este o terapie cu un puternic efect anticelulitic, constand in utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum. Inventat acum 20 de ani, in Franta, tratamentul de endermologie ramane unul dintre cele mai eficiente proceduri in tratarea celulitei si remodelarii corporale din lume, concurand foarte bine cu procedurile chirurgiei estetice.

EXIMIA  este la ora actuala cel mai performant aparat de remodelare corporala, folosit in medicina estetica. Datorita tehnologiei avansate pe care o utilizeaza, complexitatii tratamentelor si rezultatelor extraordinare obtinute, Eximia a obtinut atestare medicala la nivel european. Eximia are efecte benefice asupra intregului organism fiind o metoda naturala de stimulare a metabolismului celular avand ca rezultat scaderea in centimetri.

Presoterapia detoxifica organismul. In timp ce pacientul este supus procedurii de presoterapie, substantele toxice si fluidele in exces din organism sunt determinate sa fie eliminate prin transpiratie si, ulterior, prin urina. De asemenea, este o metoda excelenta de reducere a celulitei  datorita faptului ca stimuleaza dizolvarea celulelor grase din tesutul adipos subcutanat al pielii. Mai mult decat atat, aceasta metoda subtiaza pielea, o face mai fina si mai catifelata.

Rezervă acum

Exclusiv online prin completarea formularului de mai jos beneficiezi de 65% DISCOUNT

Pret vechi: 1980 RON

Pret promo*: 690 RON

*Stoc Limitat! Doar 10 pachete disponibile pana duminica!

Formular de rezervare pachet:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii