lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Bye, bye, Celulita! | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Bye, bye, Celulita!

Bye, bye, Celulita!

Odată cu sfârșitul toamnei, rupe relația și cu celulita! Nu este niciodată prea devreme să-ți pregătești corpul pentru sărbătorile de iarnă! Te așteptăm la Centrul Fericirii cu o SUPER PROMOȚIE în luna Noiembrie: ai 50 % DISCOUNT la următorul pachet:

1 sesiune VelaShape II - oferă rezultate rapide și de durată, care se vâd de la prima ședință

1 sesiune Criolipoliză - singurul tratament nechirurgical care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase.

4 sesiuni Dermocell – elimină celulita, chiar și cea severă, remodelează corpul, accelerează metabolismul, drenează limfa.

Preț de bază 1460 ron (-50%)
Preț final 730 ron

Rezervă acum

VelaShape II este un aparat care are la bază o tehnologie de excepție, fiind non-invaziv. VelaShape II ofera un tratament unic, cu rezultate vizibile imediat, prin încălzirea zonei problematice. Avantajele majore ale acestui tratament sunt: aparatul folosește o densitate energetică mai mare pentru încălzirea țesutului adipos, este nevoie de mai puține ședințe pentru a ajunge la rezultatul dorit și reușește o monitorizare mai bună a temperaturii din țesutul adipos.

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetru, distrugând celulele grase din zona dorită de tine în numai 60 de minute. Criolipoliza nu doare, iar eficiența sa atinge cote maxime. Trei ședințe îți pot asigura pierderea a 5-6 cm în circumferință.

Tratamentul endermologic cu DERMOCELL™ este o terapie cu un puternic efect anticelulitic, constand in utilizarea unei tehnici de masaj transdermic mecanizat, cu vacuum. DERMOCELL™ ajută la tratarea tuturor stadiilor celulitei datorită masajului transdermic mecanizat, combinat cu vacuum.  De asemenea, elimină edemele și defibrozează țesuturile, ceea ce conduce la scăderea în centimetri. Vacuumul exercitat stimulează circulația limfo-venoasa, iar prin stimularea microcirculației locale se reface țesutul atrofiat și se îmbunătățește tonusul.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 50% DISCOUNT

Pret vechi: 1460 RON(-50%)

Pret promo: 730 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

SAU CUMPARA ACUM

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii