lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground: Red Carpet Beauty | Centrul Fericirii lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @bodyBackground:

Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Beautiful & Flawless

Beautiful & Flawless

Bucură-te de 50% reducere pentru un pachet de tratamente ce înglobează îmbunătățirea texturii pielii și a fermității.

 • 2 Tratamente BTL EXILIS ELITE™ pentru un aspect proaspăt, tineresc, ferm
 • 1 Tratament Oxigen Hiperbaric - pentru luminozitate, tonus, antirid

Preț de bază 1650 ron (-50%)
Preț final 825 ron

Rezervă acum

1. Tratamentul BTL EXILIS ELITE™

Pe față, în afară de apariția unor linii fine și a ridurilor, efectele îmbătrânirii se observă prin pierderea volumului facial, precum și prin slăbirea pielii. Astăzi, putem să întoarcem cu succes timpul cu protocoalele de întinerire facială BTL Exilis Elite™ pentru liftingul feței și întinerirea feței și a gâtului.

BTL Exilis Elite™ este un tratament care utilizează puterea de radiofrecvență combinată (RF) și ultrasunete, oferind o soluție non-chirurgicală pentru lifting facial, care nu necesită anestezie și oferă rezultate remarcabile chiar și după prima sesiune. Aparatul are un aplicator special pentru față, designul său fiind eficient în toate zonele care necesită întinerire.

Atât pentru femei cât și pentru bărbați, tratamentul cu Exilis Elite poate fi folosit în jurul ochilor și gurii, pe obraji, în zona bărbiei, pe linia maxilarului, gât și decolteu.

După tratamentul cu fața de la Exilis Elite™ veți observa că liniile profunde sunt înmuiate, conturul feței este restabilit pentru a recrea o linie de maxilar definită, textura pielii este îmbunătățită și linia fină dispare. Fața își recapătă aspectul proaspăt, tineresc.

Cel mai puternic punct al acestei tehnologii inovatoare îl reprezintă capacitatea de a viza radiofrecvența focalizată, la diferite adâncimi, cu combinația ideală de încălzire și răcire, oferind cele mai bune rezultate. Sistemul inovativ nechirurgical de estetică facială- BTL Exilis Elite asigură rezultate măsurabile și de durată. Tratamentul Exilis completează tratamentul anterior și post-operator tehnicii de liposucție invazivă. Singurul sistem care actioneaza prin utilizarea simultana a radiofrecventei cu incalzirea controlata a suprafetei tratate.

Deși rezultatele pot fi observate în mod obișnuit după primul tratament, cele mai bune rezultate vor fi obținute în 4 până la 6 sesiuni, repartizate pe o perioadă de 1 până la 2 luni.

Pentru a vă îmbunătăți rezultatele, terapeutul va recomanda creșterea consumului de apă în ziua tratamentului și după.

Nu se folosește o anestezie, nu există efecte secundare iar procedura este nedureroasă și confortabilă.

Avantaje Tratament BTL Exilis Elite

 • Tratament pentru lifting facial noninvaziv
 • Tratament fără ace și fără anestezie cu rezultate asemenănătoare procedurilor invazive
 • Rezultate vizibile de la prima sesiune
 • Rezultate care durează perioade îndelungate
 • Procedură rapidă, fără întreruperi

2. Tratament Oxigen antiage/revitalizare/vitalitate/antiacneic/rejuvenare

Oxy plus este un aparat ce efectueaza un tratament cu oxigen hiperbaric de 98%, ceea ce duce la rezultate fabuloase inca de la prima sedinta. Acest tratament se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer (de puritate scazuta 16-18%) cu ajutorul unor filtre speciale, in oxigen de puritate 98%. Optional, imbogatindu-l cu seruri cu substante active (molecule extrem de mici), bulele de oxigen sunt difuzate cu o anumita presiune pe piele si impinse in profunzimea dermului. Rezultatele obtinute se bazeaza pe oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei sangvine periferice, regenerarea celulara si hidratarea pielii in profunzime, iar nutritia celulelor este marita de 6 ori

Pasi:

 • Demachiere
 • Tonifiere
 • Peeling/exfoliant
 • Cocktail serumuri
 • Oxy plus
 • Sinergie multivitamine
 • Masaj facial
 • Crema de final

Beneficii:

Tratamentul cu Oxigen recomandat si de Madonna ajuta la diminuarea ridurilor, avand efect de lifting. Reduce cicatricile superficiale si uniformizeaza tenul, elimina acneea, confera luminozitate si tonicitate tenului. De asemenea, ajuta la reducerea petelor si la atenuarea vergeturilor, conferind suplete tegumentara. Mai mult, ajuta la eliminarea cuperozei si la eliminarea pungilor de sub ochi.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 50% DISCOUNT

Pret vechi: 1650 RON(-50%)

Pret promo: 825 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

sau

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii