Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

EMI GHINEA

EMI GHINEA
Psihoterapeut
Bucuresti

Sunt Emi Ghinea și susțin oamenii să aibă o viață mai împlinită!

Sunt psihoterapeut acreditat de Colegiului Psihologilor din România cu formarea de baza în terapie sistemică de familie, cuplu şi copil, având competenţe în terapie individuală, terapie de cuplu si familie, dar şi dezvoltare personală. 

Am luat contact în ultimii ani cu mai multe tipuri de abordări psihoterapeutice și am înțeles că relația de încredere stabilită între terapeut și client rămâne singura constantă care permite apariția succesului în terapie. Desigur, putem adăuga disponibilitatea și motivația clientului pentru a atinge starea de bine, însă aceasta nu reprezintă o dificultate în sine, decât în rare cazuri.

Sunt totodată soţie şi mamă și trec și eu prin provocările specifice vieții de familie, ceea ce mă ajută să empatizez și mai bine cu clienții mei și cu povestea lor. 

Mă recomandă ca specialist implicarea de care dau dovadă în fiecare ședință, cu fiecare client al meu. Îmi pasă de oameni și cred că aceștia au intenții bune, chiar și atunci când nu știu să și le exprime și îi rănesc pe ceilalți sau chiar pe ei înșiși. Îmi place "să pun punctul pe i" în ședințele mele, mai ales atunci când există confuzie, astfel încât oamenilor să le vină mai ușor să acceseze adevaratele lor nevoi (conștiente sau nu, pe care să și le acceseze) și astfel să le poată fi mai ușor în viața de zi cu zi.

Lucrez cu persoane care își doresc să aibă o viață mai bună, fie că este vorba despre dificultăți la nivel relațional, emoțional, cognitiv, comportamental sau de manifestări somatice. 

Mă puteți solicita pentru îmbunătățirea relațiilor (inclusiv a relației de cuplu), creșterea stimei de sine, gestionarea emoțiilor, a depresiei și a anxietății, înțelegerea mai amplă a unor situații importante din viața voastră, luarea deciziilor și orice alt aspect pe care îl considerați relevant . 

Sau poate că uneori vreți pur și simplu să aveți parte de o oră doar a voastră, în care să fiți ascultați, înțeleși și oglindiți de cineva pregatit și neutru, iar eu sunt aici pentru a vă oferi acest timp de calitate, o oră în care puteți fi pur și simplu autentici!

Va aștept cu drag!

Centrul Fericirii