Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Iti doresti picioare perfecte?

Cucereste-i pe toti cu picioare fără cursur!

Această ofertă ţi se potriveşte dacă:

1. Îţi doreşti picioare perfecte

2. Ţi-ai propus ca anul acesta să-ţi atingi toate obiectivele

3. Vrei să slăbeşti

4. Vrei să scapi de celulită

5. Nu mai amâni lucrurile care te fac fericit

6. Îţi doreşti mai multă atenţie pentru tine

7. Vrei să ai mai multă încredere în tine.

Cele mai potrivite programe pentru tine:

FLAWLESS LEGS

Picioare fără cursur şi câteva kilograme în minus poţi obţine cu pachetul "Flawless legs", care include tehnologii de ultimă oră pentru remodelare corporală.
Velashape 2 elimină cu succes celulita, fiind un aparat ultramodern recunoscut la nivel mondial pentru rezultatele sale.
Iyashi Dome foloseşte tehnologie avansată pentru slăbire cu rezultate pe loc şi detoxifiază organismul prin eliminarea metalelor grele din corp.

3 zone Velashape™ II 1 zonă, ultima tehnologie anticelulitică + 3 şedinţe Iyashi Dome pentru slăbire, detox şi antiage-ing + 2 şedinţe masaj anticelulitic cu bambus + CADOU - 2 masaje faciale.

2330  Lei (-35%)

1514 Lei

NO MORE CELLULITE

Cum ar fi să poţi îmbunătăţi vizibil aspectul picioarelor tale prin eliminarea celulitei în numai 2 săptămâni? Pachetul "No More Cellulite" este conceput special pentru persoanele care se confruntă cu problema "cojii de portocală" şi doresc rezultate rapide.
BTL Exilis Elite reprezintă una din cele mai avansate tehnologii pentru tratarea cu succes a celulitei şi a pielii "lăsate", dar şi pentru estomparea vergeturilor prin radiofrecvenţă.
Velashape 2 elimină cu succes celulita, fiind un aparat ultramodern recunoscut la nivel mondial pentru rezultatele sale.
Iyashi Dome foloseşte tehnologie avansată pentru slăbire cu rezultate pe loc şi detoxifiază organismul prin eliminarea metalelor grele din corp.
Şedinţele de Dermocell masaj transdermic vor ajuta la eliminarea mai rapidă a celulitei şi la refacerea fermităţii pielii de pe întreg corpul.
Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric ajută la întinerirea, elasticitatea, ridicarea şi tonifierea tenului.

2 zone BTL Exilis Elite, tehnologie avansată anticelulită + 2 zone Velashape 2™ + 2 sesiuni Tunel Slabire si Detox Iyashi Dome + 2 Sesiuni Dermocell pentru fermitate + 1 tratament Oxigen Hiperbaric pentru întinerirea tenului + CADOU 1 sedinţă Reflexoterapie.

2330 Lei (-35%)

1514 Lei

Pentru a rezerva unul din pachete completează formularul de rezervare.

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

Flawless legsNo More Cellulite

* După completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a îți confirma rezervarea.

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

De ce sa alegi Centrul Fericirii?

Echipa profesionista

La Centrul Fericirii punem mare pret pe dezvoltarea continua a echipei de specialisti. Vei intalni aici cei mai bine pregatiti terapeuti, esteticieni, kinetoterapeuti sau maseuri.

Tehnologie de ultima generatie

Investim constant in cea mai performanta aparatura, cu efecte vizibile in cel mai scurt timp. Toate aparate sunt certificate medical, stimuland procese naturale si sanatoase ale organismului, pentru atingerea rezultatelor dorite.

Mediu placut si relaxat

Facem toate eforturile pentru a crea o atmosfera in tandem cu serviciile noastre. Salile de tratament sunt special amenajate de designeri din doemniul wellness pentru a te simti excelent, iar aromaterapia completeaza acest cadru.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii