Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Oferta 2 tratamente EXIMIA 1 zona + 2 BONUS

Reshape your body!

Redu rapid centimetri nedoriti in 2 sedinte + 2  CADOU de EXIMIA
Cea mai performanta tehnologie de reducere a grasimii localizate

EXIMIA  este la ora actuala cel mai performant aparat de remodelare corporala, folosit in medicina estetica.

Datorita tehnologiei avansate pe care o utilizeaza, complexitatii tratamentelor si rezultatelor extraordinare obtinute, Eximia a obtinut atestare medicala la nivel european. Rezultatele obtinute cu Eximia se datoreaza unor studii de peste 5 ani reprezntand inovatia absoluta in domeniul estetic al acestui deceniu.

Eximia are efecte benefice asupra intregului organism fiind o metoda naturala de stimulare a metabolismului celular.

Tratamentul cu Eximia este recomandat sa se faca cu o frecventa de doua-trei sedinte pe saptamana, avand o zi pauza intre sedinte.

Rezervă acum

Care sunt beneficiile tratamentului cu EXIMIA

✔ scaderea in centrimetri, datorita reducerii dimensiunii celulelor grase;
✔dizolva nodulii celulitici, actioneaza pe tratarea tuturor tipurilor de celulita prin intermediul ultraporatiei: ultrasunetul destabilizeaza acumularile de grasime ce sufoca tegumentul, iar electroporatia permeabilizeaza invelisul celular pentru eliminarea resturilor de grasime;
✔ Imbunatatirea metabolismului intracelular
✔Ridicare temperaturii corpului ce cauzeaza reactii chimice stimuland procesele naturale de slabire, ale organismului
✔activeaza circulatia periferica
✔eliminarea retentiei de apa
✔ hidratarea tegumentului
Mitocondria este raspunzatoare de consumarea continutul celular si transformarea acestuia in energie, avand drept rezultat stimularea metabolismului, dar si o stare de bine datorita eliminarii de endorfine rezultata in urma arderilor;

Rezervă acum

Despre tratamentul cu EXIMIA

In urma numerosilor ani de studiu si teste clinice-medicale, a fost patentat un concept revolutionar: ultraporatia. Ultraporatia combina ultrasunetul (folosit de peste 40 de ani in medicina) cu tehnologia de electroporatie.

Ultrasunetul folosit la o anumita intensitate si frecventa antreneaza apa din celula grasa (aceasta contine cea mai mare cantitate de apa) si creeaza bule cavitationale.

Frecventa lor nu duce la spargere membranei (atunci am vorbi despre cavitatie), ci la o miscare de agitatie celulara care stimuleaza metabolismul. Prin electroporatie se penetreaza profund un gel conductor cu principii active, care participa de asemenea la aceasta stimulare celulara.

Toxinele si reziduurile sunt metabolizate, apa este eliminata in tesutul interstitiar si celula isi reduce dimensiunile cu pana la 65%. Efectele sunt imediate si vizibile.

Rezervă acum

Platesti 2 sedinte si primesti 2 sedinte CADOU!

Pret vechi: 980 RON (-50%)

Pret promo: 490 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a programa prima sedinta:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru stabili impreuna ziua si ora primei sedinte.

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii