Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Lifitng & Glowing pentru fața ta

Lifitng & Glowing pentru fața ta

Fața ta merită să arate întinsă, luminoasă și fermă! Ai 40% reducere la cel mai performant program de regenerare si fermitate a pielii feței cu ultimele tehnologii in domeniu. Vedete internationale au ales aceste tratamente:

1 Tratament Facial BTL EXILIS ELITE  - susține țesutul de colagen oferind remodelarea pielii, fermitate, îndindere. Tratament dovedit cu rezultate clinice.
+
1 Un tratament Oxigen Hiperbaric - tratamentul preferat al Madonnei pentru oxigenrae, îmbunătățirea texturii pielii, antirid. Tratament dovedit cu rezultate clinice.
+
2 Masaje Faciale - care vor reda fermitatea pielii stimulând circulația și oferind aspectul tânăr pielii

cu

Pret vechi: 1310 Lei(-40%)
Pret promo: 790 Lei

Rezervă acum

Ce reprezintă Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric?

Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimentează direct, din exterior și fără ace medicale necesarul de oxigen al dermului. Oxigenul hiperbaric se infuzează concomitent cu substanțe medicale active ce pătrund până în cel mai profund strat al pielii. Se foloseste un aparat, conceput inițial pentru uz medical, ce are capacitatea de a absorbi oxigenul din aer (de puritate 20%) și a-l transforma, cu ajutorul unor filtre osmotice, în oxigen de puritate 90%. Acest oxigen de înaltă puritate iese printr-un tub la presiune constanta din aparat, într-un aerograf.

Beneficiile Tratamentului cu Oxigen Hiperbaric

Pielea se hidratează, capată prospețime, devine mai fermă. În timpul acestui proces, se stimulează și producerea de colagen și elastină, se distrug radicalii liberi care îmbătrânesc pielea, iar efectele se văd instant. Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric este una dintre cele mai renumite metode de reîntinerire preferat de vedetele de la Hollywood pentru rezultatele rapide și de durată.

Masajul facial poate ajuta la incetinirea procesului de îmbătrânire, la tonifierea mușchilor faciali și la ameliorarea aspectului general al pielii, prin stimularea circulației. Prin masaj, celulele pielii sunt mai bine oxigenate, iar toxinele sunt eliminate. Pentru că suprafața pielii găzduiește un număr mare de receptori nervoși, masajul facial este foarte eficient și pentru a-i transmite creierului semnale de destindere, fapt ce favorizează relaxarea întregului corp.

Ce reprezintă Tratamentul cu BTL?

BTL Exilis Elite este un tratament care utilizează puterea de radiofrecvență combinată (RF) și ultrasunete, oferind o soluție non-chirurgicală pentru lifting facial, care nu necesită anestezie și oferă rezultate remarcabile chiar și după prima sesiune. Mașina are un aplicator special pentru față, designul său fiind eficient în toate zonele care necesită întinerire.

Beneficiile Tratamentului cu BTL

După tratamentul facial BTL, liniile profunde ale tenului sunt înmuiate, conturul feței este restabilit pentru a recrea o linie de maxilar definită, textura pielii este îmbunătățită, iar ridurile fine dispar. Fața își recapătă aspectul proaspăt, tineresc.

Completeaza formularul de mai jos pentru a beneficia de 40% DISCOUNT

Pret vechi: 1310 Lei(-40%)
Pret promo: 790 Lei

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii