Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Holiday Body

Holiday Body

Cadouri, strălucire și entuziasm sunt cele 3 cuvinte care descriu cel mai bine luna decembrie, dar și Centrul Fericirii.

Am împachetat frumos cele mai eficiente terapii de remodelare corporală pe care ți le oferim cadou cu 60% REDUCERE astfel încât tu să strălucești în cea mai așteptată perioadă din an.

Pachetul conține: •

4 sesiuni EXIMIA™ - slăbire intensivă localizată rapidă cu rezultate de la prima ședință, reduce celulita, diminuează vergeturile

2 sesiuni tunel infraroșu - elimină stratul adipos și celulita, elimină substanțele nocive și metalele grele

2 sesiuni masaj – îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, ajută la umplerea țesuturilor cu oxigen

Rezervă acum

Ce presupune terapia EXIMIA™?

Sesiunile de EXIMIA™ ajută la scăderea în centimetri datorită reducerii celulelor grase. Dizolvă nodulii celulitici, acționează pe tratarea tuturor tipurilor de celulită prin intermediul ultraporației: ultrasunetul destabilizează acumulările de grăsime ce sufocă tegumentul iar electroporația permeabilizează învelișul celular pentru eliminarea resturilor de grăsime.

Rezervă acum

Ce presupune Tunelul cu Infraroșu?

Radiația infraroșie de undă lungă (care este similară cu razele soarelui) pătrunde adânc în tegument și acolo are și efectul vindecător. Temperatura la care ajunge tunelul este de 60-70 grade, o temperatură acceptabilă pentru organism dar care produce o transpirație abudentă. Cu ajutorul razelor infraroșii (care ajung în profunzime), substanțele nocive sunt efectiv împinse afară din organism, prin pori. În timpul unei sesiuni de saună se elimină în mare parte doar apa reținută în organism și doar maxim 15% grăsimi + toxine, dar în cazul tunelului se elimină până la 70-75% apă și 25-30% din grăsimi, metale grele sau substanțe nocive.

Rezervă acum

Ce presupune terapia prin masaj?

Terapia prin masaj este una din cele mai bune soluții de a scăpa de „coaja de portocala”, fiind un tratament local, care, împreună cu o alimentație corespunzătoare și mișcare, are efecte extraordinare și pe termen lung. Un alt efect pozitiv al masajului anticelulitic este acela că stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa reținută în țesuturi este o altă problemă rezolvată prin acest tip de masaj.

Rezervă acum

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul promotional

Pret vechi: 1700 RON (-60%)

Pret promo: 680 RON

Completeaza formularul de mai jos pentru a rezerva pachetul si beneficia de discount:

*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru stabili impreuna ziua si ora primei sedinte.

Programari telefonice la numarul:

0313330320

Sedintele se vor desfasura la  Centrul Fericirii, sector 1, str. Nicolae Caramfil nr 87, etaj 1, zona Nordului-Baneasa-Herastrau

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii