Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Black Friday 2019 Tratamente specialisti

Am pus prețurile la slăbit de BLACK FRIDAY!

La Centrul Fericirii, Black Friday alungă centimetri și kilogramele în plus, dar cel mai important, produce o stare generală de bine cu o ofertă de nerefuzat!

Pentru că fiecare persoană este diferită și are nevoi individuale, am pregătit 4  pachete de tratamente cu prețuri ULTRA SLIM astfel încât orice dorință să poată fi îndeplinită!

Doar setează-ți obiectivul și configurează-ți pachetul sau pachetele care ți se potrivesc! Fă-o pentru tine pentru că (și) tu contezi!

Kinetoterapia este o formă terapeutică individualizată care, plecând de la programe de exerciții fizice statice și dinamice, se poate folosi în programele terapeutice de prevenire, curative și de recuperare.

Rezervă acum

BTL corporal reactivează colagenul pentru îmbunătățirea texturii pielii. După efectuarea tratamentului pe zonele dorite celulele adipoase sunt dizolvate, în timp ce pielea își recapătă fermitatea.

Rezervă acum

VelaShape™ II elimină celulita și previne apariția acesteia, imbunătățind aspectul pielii și tratând pielea fleașcă încă de la primul tratament.

Rezervă acum

Ședințele de nutriție te vor ajuta să ai un regim de viață sănătos și echilibrat, să slăbești, să îți rezolvi problemele gastrointestinale, precum indigestia sau să primești diete care să te ajute în activitatea pe care o desfășori.

Rezervă acum

Psihoterapia reprezintă un refugiu sigur pentru schimbări reale, adaptarea la noi provocări și înțelegerea mai profundă a problemelor de zi cu zi.

Rezervă acum

SELECTEAZA si REZERVA serviciile preferate completand formularul de mai jos  pentru a beneficia de DISCOUNTUL de pana la 60


Alege tratamentul (poti opta pentru mai multe):


Kinetoterapie 3 ședințe: 570 RON (-30%) = 399 RONKinetoterapie 6 ședințe: 1140 RON (-50%) = 570 RONBTL corporal 3 sedinte: 1680 RON (-30% )= 1176 RONBTL corporal 6 sedinte: 3360RON (- 55%)= 1512Velashape II (o zona) 3 ședințe: 1050 RON (-30%) = 735 RONVelashape II (o zona) 6 ședințe: 2100 RON (-55%) = 1050 RONNutritie 1 ședință: 250 RON (-15%) - 187.5 RONNutritie 4 ședințe: 1000 RON (-30%) = 700 RONPsiho 1 ședință: 240 RON (-15%) = 204 RONPsiho 4 ședințe: 960 RON (-30%) = 672 RON

Completeaza datele tale de contact:*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

De ce sa alegi Centrul Fericirii?

Echipa profesionista

La Centrul Fericirii punem mare pret pe dezvoltarea continua a echipei de specialisti. Vei intalni aici cei mai bine pregatiti terapeuti, esteticieni, kinetoterapeuti sau maseuri.

Tehnologie de ultima generatie

Investim constant in cea mai performanta aparatura, cu efecte vizibile in cel mai scurt timp. Toate aparate sunt certificate medical, stimuland procese naturale si sanatoase ale organismului, pentru atingerea rezultatelor dorite.

Mediu placut si relaxat

Facem toate eforturile pentru a crea o atmosfera in tandem cu serviciile noastre. Salile de tratament sunt special amenajate de designeri din doemniul wellness pentru a te simti excelent, iar aromaterapia completeaza acest cadru.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii