Cautare …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Articole
Blog
Noutăți
Știri
Uncategorized
Zone Centrul Fericirii

Black Friday 2019 Tratamente corporale

Am pus prețurile la slăbit de BLACK FRIDAY!

La Centrul Fericirii, Black Friday alungă centimetri și kilogramele în plus, dar cel mai important, produce o stare generală de bine cu o ofertă de nerefuzat!

Pentru că fiecare persoană este diferită și are nevoi individuale, am pregătit 14 de pachete de tratamente cu prețuri ULTRA SLIM astfel încât orice dorință să poată fi îndeplinită!

Doar setează-ți obiectivul și configurează-ți pachetul sau pachetele care ți se potrivesc! Fă-o pentru tine pentru că (și) tu contezi!

Eximia contribuie la eliminarea centimetrilor datorită reducerii celulelor grase prin intermediul ultraporației, o combinație între ultrasunete și electroporație. Efectele sunt vizibile și imediate.

Rezervă acum

Antrenamentele promovează o scădere rapidă în greutate în timp ce masa musculară crește, iar celulita este eliminată. De asemenea, reglează dezechilibrele din organism și stimulează metabolismul.

Rezervă acum

Presoterapia este o metodă excelentă de reducere a celulitei datorită faptului că stimulează dizolvarea celulelor grase din țesutul adipos subcutanat al pielii. Subțiază pielea, o face mai fină și mai catifelată.

Rezervă acum

Masajul este extrem de benefic pentru diminuarea și eliminarea a celulitei, rezultatul fiind rapid și vizibil încă de la primele ședințe. De asemenea, stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei.

Rezervă acum

SELECTEAZA si REZERVA serviciile preferate completand formularul de mai jos  pentru a beneficia de DISCOUNTUL de pana la 60


Alege tratamentul (poti opta pentru mai multe):


Eximia 1 zona 3 ședințe: 840ron (-35%) = 546 RONEximia 1 zona 6 ședințe: 1680 RON (-60%) - 672 RONAntrenament 3 ședințe: 540 RON (-25%) = 405 RONAntrenament 6 ședințe: 1080 RON (-50%) = 540 RONMasaj Anticeluitic/terapeutic 3 ședințe: 570 RON (-40%) = 342 RONMasaj Anticelulitic/terapeutic 6 ședințe: 1140 RON (-60%) = 456 RONPresoterapie 3 ședințe: 240 RON (-40%) = 144 RONPresoterapie 10 ședințe: 800 RON (-55%) = 360 RON

Completeaza datele tale de contact:*Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentat Centrul Fericirii pentru a confirma si stabili toate detaliile programarii

De ce sa alegi Centrul Fericirii?

Echipa profesionista

La Centrul Fericirii punem mare pret pe dezvoltarea continua a echipei de specialisti. Vei intalni aici cei mai bine pregatiti terapeuti, esteticieni, kinetoterapeuti sau maseuri.

Tehnologie de ultima generatie

Investim constant in cea mai performanta aparatura, cu efecte vizibile in cel mai scurt timp. Toate aparate sunt certificate medical, stimuland procese naturale si sanatoase ale organismului, pentru atingerea rezultatelor dorite.

Mediu placut si relaxat

Facem toate eforturile pentru a crea o atmosfera in tandem cu serviciile noastre. Salile de tratament sunt special amenajate de designeri din doemniul wellness pentru a te simti excelent, iar aromaterapia completeaza acest cadru.

Left Menu IconMeniu
Centrul Fericirii